Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvinvointipalvelut

Tavoitteenamme on auttaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa varautumaan tulevaisuuden haasteisiin meneillään olevassa rakennemuutoksessa. Erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon kehittäminen on vaativaa ja monialaista yhteistyötä. Rakennemuutoksia ohjataan usein valtakunnallisesti, mutta kun on kyse taloudesta, toiminnan laadusta ja asiakkaiden hyvinvoinnista, ohjauksen ja johtamisen tueksi tarvitaan myös paikallistason tietoa. Tätä tietoa autamme hankkimaan. 

Oy Eisman Ab tarjoaa asiantuntijapalveluita liiketoimintalähtöisen tietohallinnon kehittämiseen, liiketoimintatiedon hallintaan, kokonaisarkkitehtuuriin, riskienhallintaan, sähköiseen asiointiin, projekti- ja hankejohtamiseen sekä hankintakilpailutuksiin. 

Asiakaskuntamme koostuu julkisen sekä yksityisen sektorin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaista. Teemme yhteistyötä myös laajan kumppaniverkostomme kanssa.

Meiltä löytyy myös tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen liittyvää strategista suunnittelua ja tietojohtamisen palveluiden kehittämistä.

Tavoitteenamme on lisätä käytettävissä olevaa tietoa ja antaa välineitä laadukkaan ja tehokkaan johtamisen tueksi. 

Autamme asiakkaitamme jäsentämään heidän ongelmakenttänsä ja työstämään kehittämistarpeitaan. Etsimme konkreettisia ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa. Yhteinen kehittämisprosessi tuottaa eväitä, työkaluja ja selkeän etenemissuunnitelman siitä, miten ratkaisut siirretään käytäntöön. Näkökulmamme ja tuotteemme painottuvat sosiaali- ja terveydenhuollon integraation tukeen, aidosti asiakaslähtöisen terveyspalvelujärjestelmän luomiseen sekä kuntalaisten hyvinvoinnin edistämiseen kokonaisuutena.

 

Meidän kanssa asiat hoituvat! 

 

Ota yhteyttä